Wandeling Pech Curet in Salviac, een reis door de tijd!

Ontdek ‘le sentier de découverte’ de Pech Curet. Dit is een wandeling van 6 km, lichtjes glooiend, terwijl je mooie uitzichten hebt. Als je het dorp van Salviac doorrijdt richting Gourdon, zie je voorbij het gemeentelijke domein met zwembad links een pijl naar het gehuchtje Pech Curet staan. Hier rijd je naar boven, waar je parkeert en de wandeling ‘le sentier de découverte’ start. De tijd lijkt hier wel stil te staan!

Doe je liever een lange wandeling, dan kan je vanuit Pech Curet naar Salviac wandelen en terug, een wandeling van 15 km. Omgekeerd kan ook: parkeren in Salviac, naar boven wandelen en terug. Als je vanuit Salviac naar Pech Curet wandelt, kom je geen eet- of drinkgelegenheid tegen. Je neemt dus best proviand mee, dat je onderweg aan de picknicktafels kunt gebruiken.

In de map met ‘Wandelingen in de buurt’ vind je een groene folder met uitleg over de wandeling. Er ligt ook een map met nog veel meer wandelingen in de omgeving.

Santiago de Compostela

Onze vakantiewoning ligt langs de route naar Compostela. Kijk op http://www.tourisme-cazals-salviac.com/st-jacque-de-compostelle.php voor meer informatie.